Labdarúgás

2022.03.23. 13:23

Három meccset hagy ki a békési játékos

A büntetőlapok miatt pénzbüntetést is kapott a csapat.

Illusztráció /shutterstock.com/

Békési labdarúgó kapta a leghosszabb eltiltást a megyei bajnokságok hétvégi fordulójában kiállított játékosok közül – derült ki az MLSZ Területi Igazgatóság fegyelmi bizottsága (FEB) keddi ülésének hivatalos értesítőjéből. Színes lapok halmozása miatt is a Békési FC kapta a legjelentősebb pénzbüntetést.

A felnőtteknél Csikós István (Békés) 3, Fettik Norbert (Kétegyháza) 2, Szabó Alex Imre (Medgyesegyháza) 2, Szabó Attila (Doboz), Mucsi Péter (Gerla), Pusztai Gábor (Lőkösháza), Horváth Norbert (Lőkösháza) és Szigeti Martin József (Kondoros) 1-1 soron következő bajnoki mérkőzéstől eltiltva.
A fiatal korosztályban Csüllög István (Gyula U17) 1, Pálfi Máté (Békéscsaba UFC U17) 1 soron következő bajnoki mérkőzéstől eltiltva.
A FEB László Máté (Mezőkovácsházi TE U17) sportszakembert 3 soron következő bajnoki mérkőzésen a kispadtól eltiltotta.
Színes lapok miatt a Békési FC 10 000, a Jamina SE 7200, a Nagyszénás SE 7200, a Kondorosi TE 7000, a Végegyházi SE 5000 forint pénzbüntetést kapott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában