Torna

2022.03.05. 21:05

Böczögő Dorina bronzérmes a dohai világkupán

Peresztegi Nóra gerendán ezüst-, Böczögő Dorina talajon bronzérmet szerzett a tornászok dohai világkupaversenyén, szombaton.

Győr 20211120 Torna Mesterfokú Bajnokság foto Földi Imre Nemzeti Sport Böczögő Dorina

A magyar szövetség tájékoztatása szerint az élete első felnőtt versenyén indult Peresztegi 12.733 ponttal lett második, és csaknem hét tizedet javított selejtezőbeli eredményén. Bácskay Csenge nyolcadik lett.

Talajon az egykori békéscsabai Böczögő Dorina 12.433 ponttal lett harmadik, míg Schermann Bianka 12,166 ponttal ötödikként végzett.

 

Pénteken ugrásban Bácskay ezüstérmet nyert.

„Elégedett vagyok a lányokkal, az elmúlt héten nagyon jó formába hozták magukat, csak dicséret illet mindenkit. Összességében az egész csapattal meg vagyok elégedve, jó első verseny volt” – nyilatkozta Draskóczy Imre szövetségi kapitány. Hozzátette, mindenki határozott és magabiztos volt.

A szakvezető szerint Bácskay gerendán rontott a felugrásnál, igaz, ez volt a magyarok egyetlen rontása a dohai viadalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában