Darts - Galériával

2022.03.11. 11:08

A legjobb tizenkettő dobált Gyulán

Csütörtökön délután rendezték meg Gyulán, a Csíki sörözőben a Thursday Night Tournament döntőjét.

Két év kihagyás után, januárban indult útjára a Thursday Night Tournament téli szezonja. A korábban Békéscsabán megtartott bajnokság átköltözött Gyulára, ahol kéthetente, főág-vigaszágas rendszerben bonyolították le az alapszakaszt, ahol az átlagosan huszonöt amatőr és szabadkártyás játékos gyűjthette a pontokat, hogy bekerüljön tizenketted magával a csütörtökön megtartott szuperdöntőbe.

 

Nem csupán a lebonyolítás volt profibb a korábban a megyeszékhelyen megtartott bajnoksághoz képest, de a díjazás is nagyobb lett, ugyanis az első öt helyezett ezúttal már pénzjutalomban is részesült, e mellé a negyedik egy éremmel és a dobogósok egy-egy kupával lettek gazdagabbak.

Március 24-én, csütörtökön kezdetét veszi a tavaszi szezon, ahol ismét négy alapszakaszban koptathatják a hegyeket a dartsosok, hogy aztán május 19-én ismét megmérkőzzön egymással a legjobb tizenkettő.

 

Ezen kívül Bertalan Szabolcs „Bagoly”, a bajnokság szervezője elárulta, a nyári szünet után újabb szintre akarja emelni a a Thursday Night Tournamentet, aminek részleteit az Amatőr gyulai Darts Facebook-oldalán fogja közölni.

Eredmények

 

I.hely: Laborczy Balázs
II.hely: Diriczi Imre
III.hely: Balogh Attila
IV.hely: Alexa István
V.hely: Magyar Ferenc
Legmagasabb kiszálló: Regős Csaba 
Legtöbb 180 dobás: Bertalan Szabolcs
 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában