Galériával

2022.02.05. 20:10

Sárkányhajósok mérkőztek meg Szarvason

Szombaton Szarvason, a Szent Klára Gyógyfürdőben rendezte meg a Magyar Sárkányhajó Szövetség, és a Körös Dragon Sárkányhajós és Szabadidős Sport Egyesület a 8. Medencés Sárkányhajó Nyílt magyar Bajnokságot és Magyar Kupát, ami egyben 6. Szarvasi Medencés Verseny is volt.

V. L.

/Fotók: Imre György/

Fotó: Imre Gyorgy

A viadalon a legjelentősebb hazai klubok képviseltették magukat, a temesváriak jelenléte pedig nemzetközivé tette a versenyt. A rendezvényt Járosi Péter, a Magyar Sárkányhajó Szövetség elnöke nyitotta meg, aki méltatta a házigazdák erőfeszítéseit.

A Körös Dragon SE egységei több érmet nyertek a rangos eseményen.  

Eredmények. 

Nyílt női: 1. BRSE Főnix Dragon A, 2. Dunai Sárkányok Vác,  3. PTE-PEAC, 4. Körös Dragon SE, 5. Dragon Aqua SE és BRSE Főnix Dragon B, 7. Dragon Steel SE.

Nyílt open: 1. KSI Dragons, 2. Dunai Sárkányok Vác, 3. Körös Dragon SE B, 4. Fekete Gyöngy (RSC), 5. Körös Dragon SE A és Hírös Kecskemét VSE, 7. Dragon Steel SE, és BRSE Főnix Dragon, és VASárkányOK Szeged (szabadidős), 10. Dragon Aqua SE és CSN Bánát Temesvár (romániai, szabadidős).

Nyílt vegyes: 1. PTE-PEAC, 2. BRSE Főnix Dragon, 3. Körös Dragon SE B, 4. Fekete Gyöngy (RSC), 5. Körös Dragon SE A és Dunai Sárkányok Vác A, 7. Dunai Sárkányok Vác B és Dragon Aqua SE A és Hírös Kecskemét VSE,  10. Dragon Steel SE és Dragon Aqua SE B.

Szabadidős női: 1. VAS,árkányOK Szeged, 2. Byc, 3. CSN Bánát Temesvár (romániai).

Szabadidős vegyes: 1. VASárkányOK Szeged A, 2. Főnix Dragon SE, 3. VASárkányOK Szeged B, 4. CSN Bánát Temesvár (romániai).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában