Labdarúgás

2022.02.17. 10:53

Az utolsó percekben is igazoltak

A honi labdarúgásban február 14-én éjfélkor lejárt a téli átigazolási időszak. A szabad klubváltás hajrájában több megyei klub is igyekezett megerősíteni, illetve frissíteni keretét.

/Fotó: Shutterstock illusztráció/

A megyei I. osztályban újoncként éremért küzdő okányi csapat játékmestert igazolt. A sárrétiek a csabai vasutasok rutinos irányítóját, Szarka Zoltánt (38) „fűzték meg”, hogy fél évre segítse ki őket. A játékmesterre azok után vált szükség, hogy Nyéki Boldizsárt (30) elengedték a konkurens gyulai csapathoz. A MÁV sem marad karmester nélkül, ugyanis megállapodott az NB III-as tapasztalattal rendelkező Knyihár Dániellel (31), aki munkahelyi elfoglaltsága matt kihagyta az őszi idényt, de amikor ideje engedi beszáll a piros-feketék közé.

A Gyulai Termál FC Nyéki Boldizsáron kívül egy másik közvetlen riválisától is igazolt. Közvetlenül a piaczárás előtt a Körösladánnyal állapodott meg Szabó Ákos (28) játékjogának átengedésében. A belső védő mondhatni állandó hellyel rendelkezett a listavezetőnél, ennek megfelelően a fiatal fürdővárosi gárdának is nagy segítségére lehet. A klubváltását ő maga is szorgalmazta, miután a munkája Gyulára köti.

Egy alacsonyabb osztályú határ menti gárdánál is akadt mozgás az átigazolási időszak utolsó óráiban. Lőkösházán védőkkel erősítették meg a keretet, ami a kapott gólok számát figyelembe véve, kellő megfontoltságra utal. A megyei II/B osztályban kieső helyen tanyázó gárdához aláírt az OMTK-Rákócziból Bessenyei László (28), Sarkadról Oláh Thomas (31), és ugyancsak a hátsó alakzat acélosságán javíthat az újrakezdő Molnár Zsolt (29), illetve Horváth Norbert (33). A piros-feketéknél távozó is akad: a támadó Dunai Zoltán (32) félév után visszatért Medgyesbodzásra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában