Labdarúgás

2022.01.03. 12:56

Tornagyőzelemmel zárta az évet a Gyulai Amazonok U15-ös csapata

Kispályás labdarúgó-tornával fejezte be a 2021-es esztendőt a Gyulai Amazonok U15-ös csapata Nagykátán. Szerb Katalin tanítványai kitettek magukért, hiszen megnyerték a hagyományteremtő céllal kiírt tornát.

A viadalra hat csapat nevezett, a résztvevők 13 perces találkozókat játszottak. Az együtteseket két hármas csoportban osztották, majd keresztbe játszással dőlt el, hogy mely csapatok viaskodnak a dobogós helyekért. A gyulai gárda a csoportban a Jászberényi FC és a fővárosi Kelen SC gárdáival nézett farkasszemet. Szerb Katalin csapata mindkét ellenfelét legyőzte, 4–0-ra, illetve 2-1-re. Az Amazonok a folytatásban a másik csoport 3. helyezettjével találkozott, és a Tehetség SE néven futó ellenfél 2–0-ás legyőzésével beverekedte magát a hármas döntőbe. Ott ismét a Jászberény FC és a Kelen SC csapataival találkozott, akiket ezúttal 2–0-ra és 1–0-ra győzött le, veretlenül megszerezve a tornagyőzelemért járó serleget.

– A csapatnál nagy volt az öröm, hiszen az aranyérem mellett Mészáros Viktória a kupa legjobb játékosának járó elismerést is átvehette. Gratulálunk minden résztvevőnek és Szerb Katának, méltó lezárása volt a 2021-es évnek! – írták beszámolójukban a gyulai klub hivatalos közösségi oldalán.

A tornagyőztes gyulai csapat névsora: Freiberger Stella, Pribék Andrea, Bukor Zoé, Nagy Katalin, Mészáros Viktória, Kónya Andrea, Danics Boglárka, Szelei Nóra. Edző: Szerb Katalin.

A Gyulai Amazonok felnőtt csapatánál minden évben díjazzák a klub év játékosát, ezt az elismerést pedig az idei évzárón adták át. A díjat a felnőtt gárda meghatározó játékosa, a Nagykátán győztes U15-ös csapat edzője, Szerb Katalin érdemelte ki.

– Alázatos munkájának is köszönhetően nagy fejlődésen ment keresztül. Amellett, hogy nagyon sok fontos gólt szerzett egész évben, mezőnymunkája és futómennyisége a mérkőzéseken kiemelkedő, edzéslátogatottsága példaértékű. Edzőként is tevékenykedik nálunk, az U14-es lányok mellett az U15-ös futsal csapatunk trénere is, akikkel nagyon szép sikerek előtt áll idén is – méltatták a Gyulai Amazonok közösségi oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában