Jótékonykodás

2022.01.31. 13:37

Torna a vésztői kisfiú megsegítésére

Az újkígyósi illetőségű Benkó Hús csapata nyert meg azt a jótékonysági teremlabdarúgó-tornát, melyet Sarkadkeresztúron rendeztek vasárnap, az agytumorral küzdő 7 esztendős vésztői kisfiú, Fazekas Benett gyógykezelésének segítésére.

Benike a hétköznapokat Szegeden tölti édesanyjával

Fotó: BMH

A nap keretében két csoportba rendezve, 8 csapat vívott körmérkőzést, majd a két-két legjobb újabb kört játszott. Az így kialakult sorrend alapján rendezték meg a bronzmeccset, illetve a döntőt. Utóbbi mérkőzésre azonban nem került sor, mert az okányiak az előző napi nagypályás edzőmérkőzés, illetve a napi fáradalmakra hivatkozva lemondtak a győzelem lehetőségéről, illetve átadták azt az újkígyósiaknak, akiket a középdöntő során 3–2-re legyőztek.

A lényeg persze nem annyira a helyezéseken volt ezúttal, mintsem a nemes ügyön, melyhez bárki csatlakozhat akár otthonából is egy tetszőleges összeg átutalásával.

Fazekas Benettnek a következő bankszámlaszámon lehet anyagi támogatást nyújtani:

Seprenyi Éva 11773339-49971194

Közleménybe kérik odaírni, hogy „adomány”

A torna végeredménye: 1. Benkó Hús, 2. Okány KSK, 3. Fronton, 4. Bondár Zöldség, 5–8. Sarkadkeresztúri SE I, Sarkadkeresztúri SE II, Sarkadi Kinizsi LE, Kertmegi FC.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában