Asztalitenisz

2022.01.20. 13:53

Szilágyi Lívia két számban a nyolc között

A fővárosban, az Ormai László Csarnokban rendezték meg az idei leány utánpótlás Budapest-bajnokságot, amely újonc, serdülő Aranyfokozatú országos bajnokság volt. A viadalon asztalhoz álltak a Békés megyei fiatalok is.

V. L.

Illusztráció: Shutterstock

Az U15-ös korosztályban Szilágyi Lívia, a Csaba Fly AE játékosa a nyolc közé jutott, és az elődöntőbe kerülésért kapott ki Müller Evelintől (Ambrus Asztalitenisz Akadémia), így az 5–8. helyen végzett. Párosban a Jakab Orsolya (Statisztika) Szilágyi Lívia duó a négy közé jutásért szenvedett 3:1-es vereséget a későbbi győztes, Molnár Kendra, Pólónyi Nóra (Statisztika, Kecskemét) kettőstől, így az 5–8. helyet szerezte meg. A Bényei Nelli, Vadász Réka (ASE Orosháza) kettős a 16 közé jutásért búcsúzott a viadalon.

Ungureán Dorka, az extraligás Békési TEAM kölcsönjátékosa egyéniben a négy közé jutásért esett ki Molnár Kendrával (Statisztika) szemben. Párosban a ceglédi Csór Laurával állt asztalhoz a békési kölcsönjátékos, és a négy közé jutásért búcsúztak, így az 5–8. helyen zárták a viadalt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában