Vízilabda

2022.01.24. 10:25

Mindkét találkozóját hozta a Csabai Csirkefogók

Csabai Zoltán, a Csabai Csirkefogók edzője az elmúlt héten még Szegedre látogatott a gyermek IV. korosztályos csapatával, ezúttal az egy évvel idősebbekkel Szolnok felé vette az irányt. A vidékbajnokság 3. körében, az ötödik-hatodik fordulóban a csabai fiatalok előbb az Invictus gárdájával, majd a szegediekkel mérték össze tudásukat. Sikeres napon vannak túl, hiszen mindkét találkozó után győztesen kászálódhattak ki a vízből.

G. P.

Fotó: shutterstock.com

Fotó: shutterstock.com

Csabai Csirkefogók VK–Invictus SC, Szolnok 15–3 (5–0, 4–1, 2–0, 4–2)

Vidékbajnokság, Délkeleti csoport, gyermek III. korosztály, Szolnok. V.: Orosz László. Békéscsaba: Kabai – Laurinyecz 2, Nánási 1, Zimbran, Rácz 8 (1), Szabó B., Suhajda Z. 1. Cs.: Gyuricza (kapus), Orosz R. 2, Such, Orosz B., Plavecz, Szakadáti 1. Edző: Csabai Zoltán. 

Csabai Csirkefogók VK–Szegedi Vízipóló Suli 9–6 (2–0, 4–2, 0–0, 3–4)

Vidékbajnokság, Délkeleti csoport, gyermek III. korosztály, Szolnok. V.: Orosz László. Békéscsaba: Kabai – Laurinyecz, Nánási 1, Zimbran, Rácz 2, Szabó B. 2, Suhajda Z. 4. Cs.: Gyuricza (kapus), Orosz R., Such, Orosz B., Plavecz, Szakadáti. Edző: Csabai Zoltán.

Csabai Zoltán: – A két találkozón mindössze kilenc gólt kaptunk, ami elsősorban a védekezésünket dicséri. Ami pedig a támadójátékunkat illeti: Rácz Domonkos centerben különösen sokat tett hozzá a győzelemhez, de az mindenképp örömteli, hogy a lőtt gólokon sok fiatalunk osztozott.

Az állás hat forduló után: 1. Legrand-Szentesi VK 18, 2. Csabai Csirkefogók VK 15, 3. Koelner-Csongrádi VVSE 12, 4. Szegedi Vízipóló Suli 9, 5. Szolnoki Dózsa 6, 6. Civis Póló VSE Debrecen 3, 7. Invictus SC, Szolnok 0.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában