Labdarúgás

2022.01.27. 13:03

Komlósról igazolt védőt a Mezőhegyes

Rövid volt a téli pihenő a Mezőhegyesi SE megyei II/A osztályú csapata számára. Ács Levente edző már január 10-én megtartotta az új esztendő első hivatalos foglalkozását, azóta heti három tréning szerepel a zöld-fehérek programjában.

G. P.

Fotó: shutterstock.com

Kétszer csarnokban gyakorol a második vonal őszi bronzérmese, egyszer pedig szabadtéren gyűjti az erőt a tavaszi feladatokra. Szombattól már tesztmérkőzések is előtérbe kerülnek, amikor is a szomszédos városban, Makón lesz jelenésük Karancsi Norbertéknak a megye egyben érdekelt helyi gárda ellen. A folytatásban minden szombatra jut partner a bajnoki rajtig, egy időpontra azonban még keresik az ideális ellenfelet.

Időközben a mezőhegyesiek játékoskerete egy rutinos védővel gyarapodott. Tótkomlósról érkezett Jámbor József, aki tapasztalatával nagy segítséget jelenthet a fiatal gárda számára. A 36 esztendős bekk számára nem teljesen ismeretlen a közeg, mivel 2017-ben egy évet már eltöltött a határvárosban.

– Ősszel a várakozások felett teljesített a csapatunk. Amennyiben a tavaszt is ezzel a hozzáállással és elánnal tudjuk lehozni, akkor megtarthatjuk a dobogós pozíciót. Ebben az esetben elgondolkodhatunk az osztályváltáson, ez kellene ugyanis ahhoz, hogy a fiataljaink tovább fejlődhessenek, már amennyiben a nyáron is sikerül egyben tartanunk a keretet – mondta el Szántó János szakosztályvezető, aki szerint nem lesz könnyű dolguk, mivel egy sor nehéz idegenbeli mérkőzés vár az együttesre.

A tervezett felkészülési mérkőzések időrendje

Január 29., szombat, 14.00: Makó FC II.–Mezőhegyesi SE

Február 5., szombat, ?: Mezőhegyesi SE–Székkutas TC

Február 12., szombat, ?: Battonyai TK–Mezőhegyesi SE

Február 19., szombat, ?: Mezőhegyesi SE–?

Február 26., szombat, ?: Mezőhegyesi SE–Magyarbánhegyesi FC

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában