Atlétika

2022.01.18. 15:49

Jól kezdte az évet New Yorkban Novák Natália

Kifejezetten eredményesen kezdte a fedettpályás szezont Novák Natália, a Kopp Békéscsabai AC amerikai sportösztöndíjas atlétája. A San Francisco-i Academy of Art Track&Field színeiben versenyző futó a hétvégén New Yorkban, az Armory Track&Field Centerben állt rajthoz két verseny keretében is.

G. P.

/Fotó: Kopp Békéscsabai AC/

Először az MLK Collegiate Relays elnevezésű viadalon, ahol váltócsapataival (vegyesben és 4x400 méteren indult) két első helyezést ért el. Szombaton a Lions Indoor Invitational fedettpályás, meghívásos versenyen szerepelt, ahol 3000 méteren a második helyen ért célba, és több mint 4 másodperccel megdöntötte az egyeteme, az Academy of Art University 2018 óta fennálló rekordját. A 9:40,06 perces idő természetesen új egyéni csúcs is egyben. Ezzel az eredménnyel az Egyesült Államok top 10-es ranglistáján a 8. helyre került. Natália már a táv elején a második helyen haladt, pozícióját végig meg is tudta tartani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában