Labdarúgás - NB III.

2022.01.22. 17:40

Három góllal nyert a Gyarmat

A Füzesgyarmati SK NB III.-as labdarúgócsapata a szombati második felkészülési mérkőzésén megismételte a hétközi, Szarvas ellen aratott háromgólos sikerét. A legyőzött ezúttal a hajdúsági megye I. osztályban vitézkedő kabai együttes volt.

Fotó: Shutterstock

Füzesgyarmati SK–Kabai MSE 3–0 (1–0)

Felkészülési labdarúgó-mérkőzés. Füzesgyarmat, 100 néző. Füzesgyarmat: Fildan (Ferenczi, 46.) – Nagy N., Mazán (Oltean, 60.), Lippai (Raducu, 60.), Pataki (Achim S.) – Borbély, Hussein, Bartók (Márkus, 23.), Bukor (Cigan, 70.) – Tóth B. (Pohl, 46.), Popescu. Szakmai koordinátor: Boros Tibor, vezetőedző: Szabados Tamás.

A vendégek négy játékosukat nélkülözték a megyei válogatottak tornája miatt, ezért a házigazdák mindkét félidőben kisegítették őket egy-egy játékossal. A kabaiak tartalékosan is stabilak voltak az első 45 perc során, csupán a hazaiak házi gólkirálya, Popescu fejese talált utat a kapujukba. Szünet után már jelentős fölényben játszott az NB III.-as alakulat. A 61. percben az előrehúzódó Raducu növelte az előnyt, majd a 90. percben is a belső védő talált a kabai kapuba. G.: Popescu, a 20., Raducu, a 61., a 90. percben.

A sárrétiek legközelebb január 26-án, szerdán lépnek pályára, amikor is 18 órától a Körösladányt fogadják.

Boros Tibor: – A hétközi mérkőzéshez képest jelentős különbség volt, hogy a fagyos hideg helyett ezúttal napsütésben játszottunk, és ez jótékony hatást gyakorolt a játékosokra. Több helyzetet tudtunk kialakítani, mint szerdán, elismerésem a vendégeknek, hogy sikerült megnehezíteniük a dolgunkat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában