Röplabda

2022.01.17. 11:00

Folytatták jó sorozatukat a csabaiak

A középszakasz küzdelmeit kezdte meg a hétvégén a Békéscsabai RSE U17-es csapata. Az őszi alapszakaszban veretlen békéscsabai lányok ezúttal Szegedre utaztak, ahol a házigazdákon kívül a Dunakanyar, és a BVSC fiataljai ellen léptek pályára az I. osztályban. A csabai lányok az első összecsapáson nehezen lendültek játékba, sok nyitásrontás, valamint ki nem kényszerített hiba jellemezte ekkor a teljesítményüket. A másik két mérkőzésükön nagyszerűen játszottak, így három győzelemmel nyitották a középszakaszt.

G. P.

Illusztráció /Shutterstock.com/

BRSE Fehér–Szegedi RSE Narancs 3:1 (–27, 8, 22, 23); BRSE Fehér–BVSC Zugló 3:0 (10, 8, 16); BRSE Fehér–Dunakanyar 3:0 (7, 9, 12)

A BRSE csapata: Fekete Ramóna, Radnai Luca, Radnai Lili, Fekete Gréta, Tuska Brigitta, Korcsok Karolina, Lázár Kamilla, Erdei Kinga, Nánási Zoé, Katics Kitti, Erdős Dalma, Gajdács Lina, Matuska Orsolya, Gulyás Bernadett. Vezetőedző: Nagy Attila.

Nagy Attila: – Az első meccsen nehezen lendültünk játékba. Miután rendeztük sorainkat szép játékot mutattunk. Megérdemelt a három győzelem a mai napon.

Címkék#sport#U17

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában