Labdarúgás - Megye I.

2022.01.10. 10:01

Erős csapatok ellen tesztelnek

Egy átmozgató edzéssel már január 6-án megtartotta az idei első közös programját, a megyei I. osztályú bajnokság élén álló Körösladány MSK csapata.

G. P.

Illusztráció: Shutterstock

Az Ekker Attila, Futaki Krisztián edzőpáros heti szinten négy foglalkozást tart a keret számára, de a hétvégékre is jut program. Kezdetben a teremtornák jelentik az elfoglaltságot, majd a gyulai rendezésű megyeválogatottak tornája, ahol a csapat adja a viharsarki együttes vázát. Január 26-tól pedig a tesztmérkőzések is belépnek, melyekből hatot terveznek szerda-szombati ritmusban. Igyekeztek erős partnereket választani, igaz még akad egy hétközi időpont, melyet nem sikerült betölteniük.

– A keretet illetően az állandóságra törekszünk, hiszen az adott a céljaink megvalósításához – fogalmazott Futaki Krisztián edző. – Távozó nem lesz, de egy-két próbajátékos azért feltűnhet a csapatnál. Amennyiben közülük valaki minőségben hozzá tud tenni, és a klubjával is sikerül közös nevezőre jutni, akkor nem zárható ki annak a lehetősége, hogy bővülhet az állományunk tavaszra.

A körösladányi csapat 17 forduló után 11 pont előnnyel, veretlenül vezeti a mezőnyt, azaz jó úton jár afelé, hogy megteremtse magának az azonnali visszajutás alapvető lehetőségét a harmadik vonalba.

A tervezett felkészülési mérkőzések időrendje

Január 26., szerda, 18.00: Füzesgyarmati SK–Körösladány MSK

Január 29., szombat, ?: Törökszentmiklósi FC–Körösladány MSK (Füzesgyarmat)

Február 2., szerda, 18.00: Békéscsaba 1912 Előre II–Körösladány MSK

Február 5., szombat, ?: Szeged-Csanád-G. A. II–Körösladány MSK (Gyula)

Február 9., szerda, 18.00: ?–Körösladány MSK

Február 12., szombat, 14.00: Karcagi SE–Körösladány MSK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában