Labdarúgás NB II.

2022.01.03. 17:26

Edzésbe álltak a lila-fehérek

Hétfőn délután Schindler Szabolcs vezetőedző irányításával megkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra az NB II.-es labdarúgó-bajnokságban húsz forduló után 21 ponttal a 13. helyen álló Békéscsaba 1912 Előre együttese.

V. L.

Fotó: Imre György

A hétfői gyülekezésen először a  Covid-19 tesztet végezték el a labdarúgókon, majd a Kórház utcában megkezdődött az első edzés. A keretben  változások várhatók, információink szerint ketten biztosan távoznak az Előréből. A korábbi sérültek közül Máris Dominik már bekapcsolódott a munkába, az utánpótlás csapatból Váradi Ádám, és Zvara Levente a felnőttekkel kezdte meg az alapozást. A lila-fehérek a hiányposztokra szeretnének igazolni, egy balhátvéd, és egy gólerős csatár szerződtetése szerepel a tervekben. Mindez azonban ilyenkor télen nem egyszerű feladat, hiszen az átadó egyesület hozzájárulása is szükséges a klubváltáshoz. 

20220103 Békéscsaba 1912 Előre elkezte az ideji edzést Imre György IGY Békés Megyei Hírlap Forrás: Imre Gyorgy

A lila-fehér együttes kedden, szerdán és csütörtökön napi két edzést tart, majd pénteken és szombaton egy foglalkozást vezényel a szakmai stáb a labdarúgóknak. Január 10-én hétfőn egyhetes edzőtáborozásra Algyőre utazik az Előre, ahol jó körülmények között tudnak gyakorolni. A tábor zárásaként január 15-én, szombaton 11 órakor az NB III.-as bajnokság Közép csoportjában harmadik helyen álló Makó FC együttesével mérik össze tudásukat.

Az algyői edzőtáborozás után január 17-étől ismét hazai környezetben készül az együttes, január 19-én, szerdán Miskolcra látogatnak a békéscsabaiak, ahol az NB II.-es listavezető Diósgyőri VTK ellen lépnek pályára. 

A békéscsabai együttes január 30-án, vasárnap 13 órakor hazai pályán a Dorog ellen folytatja a bajnokságot, majd a következő fordulóban, február 6-án Tiszakécskére utazik a csapat, ahol 14 órakor lép majd pályára. Ezt követően február 9-én, szerdán 17 órakor a MOL Magyar Kupában a legjobb nyolc közé jutásért az NB I.-es Gyirmót FC Győr együttese látogat a Kórház utcába. Az NB II.-es bajnokságban február 13-án, 14 órakor a Szombathelyi Haladást fogadja a lila-fehér alakulat.     

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában