Asztalitenisz

2022.01.28. 14:16

Drámai csatában kapott ki a Békési TEAM

Mutatjuk a pénteki női extraliga asztalitenisz-mérkőzések eredményeit.

Fotó: Shutterstock

Club Aréna Győr–Békési TEAM 6:4

Extraligás női mérkőzés, Budapest. Békési győztesek: Ágota 2, Balogh Á. 1, Ungureán 1.

Pénteken folytatódott a női extraliga küzdelem sorozata a fővárosban az Ormai László Csarnokban. Az első mérkőzésen az újonc békésiek elbukták a párost a győriek ellen. A folytatásban fej-fej mellett haladt a két együttes. Az utolsó meccseknél, 4:4 után fokozódtak az izgalmak, előbb Ágota Csilla kapott ki nagy küzdelemben 3:2-re Szvitacs Alexától,  úgy, hogy a döntő szettben 12:10-re vesztett. Ezt követően Ungureán Dorka szenvedett 3:2-es vereséget a serdülő válogatott Molnár Kendrától, itt a döntő szettben 11:9-re győzött a győri játékos.         

Kecskeméti Spartacus–ASE Orosháza 6:2

Extraliga, női, Budapest. Orosházi győztesek: Barbu 1. Letanóczki 1. 

Az orosháziaknál nem szerepelhetett Irina Rus, aki a román utánpótlás bajnokságon állt asztalhoz a hétvégén. A párost a kecskemétiek nyerték, majd egyéniben a román légiós Ana Barbu tudott egy találkozón győzni, valamint a fiatal Letanóczki Dalma fogott még egy partit, miközben három találkozón is 3:2-re buktak az orosházi lányok.

Kecskeméti Spartacus–Békési TEAM 6:3

Asztalitenisz Extraligás női mérkőzés, Budapest. Békési győztesek: Ágota 2, Balogh Á. 1.

A párost a kecskemétiek nyerték. A folytatásban az újonc békési csapat rutinos játékosa, Ágota Csilla legyőzte Füle Katát és Farkas Szilviát, és Radnjocstól is csak nagy csatában kapott ki 3:2-re, úgy, hogy a döntő szettben 11:9-re nyert a szerb légiós. A fiatal Ungureán Dorka is szoros mérkőzésen szenvedett 3:2-es vereséget Füle Katától. A tavalyi bronzérmes ellen jól helytállt a békési együttes. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában