Kézilabda

2022.01.18. 20:52

Döntetlenre mentette a meccset a Békés

Hatgólos hátrányból mentette döntetlenre a Pick-Szeged U21-es együttese elleni keddi Liga Kupa mérkőzését a békési férfi kézilabdacsapat. Padla József alakulata 4 mérkőzés után 3 ponttal a csoport harmadik helyéről várhatja a pénteki dabasi folytatást.

V. L.

Fotó: Shutterstock illusztráció

Optimum Solar-Békési FKC–Pick Szeged U21 28–28 (15–16)

Liga Kupa férfi kézilabda-mérkőzés. Békés, 30 néző. V.: Rontó, Szanyi. Békés: Takács – Osgyán 5, Haszilló 5 (2), Árpási 1, Kiss R. 5, Laufer 5, Mezei 1. Cs.: Borbély (kapus), Novák, Dénes 1, Szász 3, Kovács R., Kohlrusz 1. Edző: Padla József. A Szeged legjobb dobói: Varga K. 5, Lőrincz 5 (3).

Kiállítások: 6, ill. 8 perc. Hétméteresek: 4/2, ill. 6/4.

Az egész első félidő szorosan alakult. Az első negyedórában jobbára a vendégek jártak előrébb minimális különbséggel, azután viszont fordult a kocka, de a házigazdák sem tudták lerázni a jól támadó vendégeket. A második játékrész első felében a szegedieknek sikerült kihasználniuk a hazaiak hibáit, ezzel a 43. percre az addigi legnagyobb előnyre tettek szert (18–24). Osgyán Bencéék azonban nem adták meg magukat, szívós munkával faragták le a hátrányt, és két másodperccel a vége előtt Kiss Róbert révén összejött az egyenlítés is a békési alakulatnak.

Padla József: – A találkozó jól szolgálta a felkészülésünket. Sok hibát elkövettünk, azonban akadtak jó periódusaink is. Gratulálok a csapatnak, hogy nagy hátrányból döntetlenre mentette a meccset.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában