labdarúgás

2021.11.26. 11:30

Jutalomúton jártak a békési serdülők

A Békési Futball Club vezetése – elismerve az őszt a megyei bajnokságban 5. helyen záró U16-osok idei bajnoki szereplését – év végi jutalom kirándulást szervezett serdülő csapatának.

G. P.

A célpont a főváros nevezetességei voltak, útba ejtve a nagy arénákat is. A korosztályos együttes csapat tagjai megtekintették a Ferencváros székhelyét, a Groupama Arénát, a Fradi múzeumot és a magyar válogatott mérkőzéseinek helyet adó Puskás Arénát.

A Fradi stadionjában egy, a Puskásban másfél órás idegenvezetés mellett kaptak betekintést a létesítményekbe. Érdekesség, hogy utóbbi stadionban 2,5 kilométer hosszú sétát tett a csapat, ami egy kisebb edzésnek is megfelelt.

Bejárták a VIP-termeket, páholyokat, sky boxokat, sajtótermet, az interjú és közvetítő állásokat, emellett a magyar válogatott öltözőjét, masszázs-, és gyúró helységeket, illetve a mérkőzés előtti műfüves bemelegítő csarnokot. A játékoskijárón keresztül kimehettek a srácok a pálya szélére és ülhettek a kispadon is.

A csapat tagjai bejárták a Hősök terét, megtekintették az Országházat, valamint a Nemzeti Összetartozás Emlékhelyet. Ezen kívül megmászták a Gellért-hegyet és végigsétáltak a Szabadság hídon.

– Nagy köszönettel tartozunk a Magyar Labdarúgó Szövetségnek és a Puskás Aréna létesítményvezetőjének, hogy biztosította számunkra a nemzeti aréna teljes bejárását. Külön köszönet Papp Gábor úrnak a Puskás Aréna marketing és kommunikáció vezetőjének a tartalmas idegenvezetésért. Reméljük, játékosainknak felejthetetlen élményt nyújtottunk ezzel a kirándulással – mondta el Bíró Péter technikai igazgató, aki Szarvas Róbert edzővel kalauzolta a fiatalokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában