asztalitenisz

2021.10.23. 17:19

Pintér Attilára emlékeztek Orosházán

Orosházán rendezte meg a közelmúltban az ASE Orosháza, és a Kaucsuklabda Alapítvány az egykori kiváló helyi játékos, edző és sportvezető Pintér Attila emlékére a hagyományos újonc, és serdülő asztalitenisz ranglistaversenyét.

V. L.

Az Eötvös-téri sportcsarnokban immáron tizenharmadik alkalommal megrendezett kétnapos utánpótlás viadalon négy korcsoportban, csaknem négyszáz fiatal asztaliteniszező fogott ütőt, akik tizenhat asztalon mérték össze tudásukat. Az ASE Orosháza szakreferense, Bogdánffy Csaba főszervező elmondta az emlékversenyen többen vettek részt, mint az idei országos bajnokságon. A játékosok, a csapatok vezetői, edzői, valamint a hazai szövetség képviselői elégedettek voltak a rendezvénnyel.

Jobb Békés megyei helyezések. Lányok. U11-es kcs.: 5-8. Bényei Nelli (ASE Orosháza). U13-as kcs.: 17-32. Bényei Nelli. Serdülők. 9-16. Szilágyi Lívia (Csaba Fly AE), 17-32. Molnár Ramóna (ASE Orosháza). Páros: 5-8. Benczik Dóra, Szilágyi Lívia (BVSC-Zugló, Csaba Fly AE), 17-32. Bényei Nelli, Molnár Ramóna.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában