Strandbirkózás

2021.09.03. 14:22

Hajduch Nándor és Páli Mirella országos bajnok lett

Budakalászon, a Lupa Beach adott otthont a strandbirkózó országos bajnokság harmadik fordulójának – egyben döntőjének – melyen két versenyzővel vett részt az Orosházi Spartacus Birkózó Klub.

V. L.

A felnőtteknél Szél Anna az előző két fordulóhoz hasonlóan ismét a második helyet szerezte meg, ezzel összesítésben is az ezüstérmes pozícióban végzett. Az U18-as korosztályban Páli Mirella most második lett, és a korábbi harmadik, és egy első helye után az összesítésben strandbirkózó országos bajnoki címet nyert.

A Szarvasi Birkózó Egyesület versenyzői az U18-as, és felnőtt kategóriában szerepeltek. Az U18-asok között Hajduch Nándor és Tóth Patrik első lett, Szpin Mihály hatodik. Tóth Dominik a felnőttek között ötödikként zárt. Összetettben Hajduch Nándor országos bajnok lett, Szpin Mihály bronzérmes, míg Tóth Dominik 4. helyezett lett a felnőtt kategóriában.

Az Orosházi Birkózó Egyesület (OBE) fiataljai közül Molnár Tibor a harmadik helyen végzett a 70 kg-ban, csapattársai közül Jenei Noémi és Bakos Ferenc a negyedik, Hangyási Balázs pedig az ötödik helyen fejezte be a versenyt. Itt azonban még nem ért véget az eredményhirdetés az OBE fiataljai számára, hiszen a három verseny összesített helyezései alapján Molnár Tibor az országos második helyet szerezte meg, Bakos Ferenc harmadik lett, míg Jenei Noémi a negyedik, Hangyási Balázs pedig az ötödik helyen zárt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában