bemutatkozás

2021.08.26. 12:32

Idén is lesz Sporthétfő Békéscsabán

Békéscsaba önkormányzata 2014-ben rendezte meg első alkalommal a Sporthétfő elnevezésű programsorozatát.

V.L.

Archív felvétel

Azóta minden év nyarán megjelennek a város sportszervezetei a főtéren, lehetőséget biztosítva arra, hogy a fiatalok megismerhessék, kipróbálhassák a Békéscsabán űzhető sportágakat. A Sporthétfőt a csabai polgárok megszerették, évről évre várták. Ezért a városvezetés úgy döntött, hogy 2021. évben is megrendezi a programsorozatot – igaz, a korábbi esztendőkhöz képest néhány változtatással.

Archív felvétel

Idén négy alkalommal lesz lehetőség a közös sportolásra a Szent István téren augusztus 30-án, szeptember 6-án, szeptember 13-án, és szeptember 20-án. A sportszervezetek a megjelölt napokon 16 órától 18.30 óráig várják a sportolni vágyókat. A 4 alkalommal összesen 41 különböző sportágat, mozgásformát képviselve a város 49 sport szervezete lesz jelen a téren.

A szokásoknak megfelelően lesznek majd bemutatók, neves sportolók, de az elsődleges cél, hogy az érdeklődők ki is próbálhassák a különböző sportágakat, mozgásformákat. A részvétel mindenki számára ingyenes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában