Békéscsaba

2021.08.02. 16:06

A járványhelyzet miatt idén is elmarad a Szupermaraton

A Békéscsabai Atlétikai Club vezetése tájékoztatót adott ki a 2021-es Szupermaratonnal kapcsolatban, mint írják 2019-ben rendezték meg a 22. Szupermaraton, Kerékpáros és Görkori Túrát. A járványhelyzet miatt újra terv maradt csupán idén a rendezvényük.

V. L.

,,A koronavírus miatt kialakult tőlünk független külső okokból a sokak által várva-várt eseményünket a határon átívelő Békéscsaba–Arad–Békéscsaba rendezvényt 2021-ben nem tudjuk megrendezni” – olvasható a klub közleményében. „Továbbra is az a célunk, mint a legtöbb szervezőnek itthon és a nagyvilágban, hogy a következő évben folytatódjon a Szupermaraton Kerékpáros és Görkori Túra esemény, amikor erre mindkét országban engedélyt kapunk. Addig is azt üzenjük a sportembereknek, hogy fussanak, kerékpározzanak, ne veszítsék el a lendületet, ahogy mi is bizakodóak vagyunk a jövőt illetően” – olvasható a klub közleményében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában