Labdarúgás - Békés Megyei Kupa

2021.08.26. 08:08

Három meccsen borult a papírforma

Kiállási nehézségek, illetve a sportorvosi engedélyek hiányában négy mérkőzés is elmaradt a Békés Megyei Kupa szerdai játéknapján.

G.P.

A következő kört a vétlen együttesek várhatják. Magasabb osztályú csapat csak Eleken, Kötegyánban és Újkígyóson nem tudta kiküzdeni a továbbjutást. Az 1. forduló szeptember elsején zárul a Kondoros–Békésszentandrás és a Pusztaföldvár–Battonya mérkőzésekkel. A 2. kört szeptember 8-án rendezik.

Békés Megyei Kupa, 1. forduló: Kamuti SK–Dobozi SE 2–3, Kaszaper FC–Kunágotai TE 7–3, Békéssámsoni SK–Medgyesbodzás SE 0–5, Telekgerendási LSC–Csorvási SK 0–8, Gerlai SE–Mezőberényi LE 0–10, Elek USE–Csanádapácai EFC 3–2, Medgyesegyháza SE–Kevermes SE 1–5, Zsadány KSK–Békéscsabai MÁV SE 1–3, Kötegyáni FC–Lőkösháza KSK 1–1, Magyarbánhegyesi FC–Mezőhegyesi SE 0–3, Újkígyós FC–Tótkomlósi TC 2–0, Gádorosi LSE–Mezőmegyer S 0–6, Bucsa SE–Dévaványai SE 0–3 (játék nélkül), Vésztői TK–Köröstarcsai KSK 0–3 (játék nélkül), Sarkadkeresztúri SE–Kétegyházi SE 3–0 (játék nélkül), Csárdaszállási SZSK–Békési FC 0–3 (játék nélkül).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában