Labdarúgás

2021.07.19. 13:03

Még egy megye egyes kalandba is belevágnának

Július 13-án állt munkába a Sarkadi Kinizsi csapata, amely a megyei II./A osztályú bajnokságban éppen csak lemaradt a dobogóról. A zöld-fehér alakulat további sorsa a nyári holtidőben meglehetősen bizonytalan volt, de úgy tűnik, hogy happy enddel zárul ez az időszak, és akár az I. osztályú megmérettetésre is készek lesznek a játékosok.

G. P.

– Nehezen álltak össze a dolgaink, sokáig bizonytalanságban voltuk, kérdéses volt a gárda további sorsa. Szerencsére a támogatók mellett a város is Kinizsi mellé állt, ennek hatására akár egy megyei I. osztályú kalandba is belevágnánk, amennyiben az MLSZ helyi vezetése felkér bennünket – fejtette ki Bali István edző.

Azt is tőle tudtuk meg, hogy a csapat heti három foglalkozással készül a bajnoki évre, és három tesztmeccs szerepel a programjában. Megmérkőzik a Lőkösházával, a Kamuttal és a Végegyházával, ám megfelelő partner esetén még képbe kerülhet egy augusztus eleji hétközi találkozó is.

– Mindenképpen szükségünk lesz külső erősítésre, hiszen a tavaszi szűkös keretünkből Pap Olivér és Pap Ádám Németországban vállal munkát, a rutinos Pap Zsolt pedig vélhetően a vésztői foci újraélesztésében jut szerephez – tette hozzá a tréner. – A pótlásukat illetően vannak biztató tárgyalásaink, a terveink szerint a hónap végére lezárjuk a függőben lévő dolgainkat. Amennyiben minden az elképzeléseink szerint alakul, úgy a megye egyes helytállásra is készek leszünk.

A tervezett gyakorlómérkőzések

Július 25., vasárnap, 16.00: Sarkadi KLE–Lőkösháza KSK

Július 31., szombat, 11.00: Kamuti SK–Sarkadi KLE

Augusztus 7., szombat, 10.00: Végegyházi SE–Sarkadi KLE.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában