labdarúgás

2021.07.18. 12:02

Fiatal tehetségeket veszített a Szarvas

Az első olyan hétvégén vagyunk túl, amikor a megyei csapatok jó része pályán volt, hogy tesztmérkőzésekkel készüljenek az alig egy hónap múlva elrajtoló különböző szintű bajnoki pontvadászatokra.

G. P.

A Békés Megyei Kupa idei győztese, a Szarvasi FC a Csongrád megyei I. osztályú Szentesi Kinizsi SZITE társulatával csatázott és alaposan kitömve ellenfele hálóját 8–2-re győzött. A Körös-partiak a héten veszteséget is elkönyvelhettek, ugyanis két játékosuk is más csapathoz igazolt. A 23 éves támadó, Sindel Roland a Szolnok megyei I. osztályban érdekelt Kunszentmártonhoz igazolt. Hdómezővásárhelyről kapott ajánlatot a megyei kupa döntőjében nagy gólt szerző középső védő, Bány Bence (21), akit az NB III-ban maradó csapat csábított át.

Eredmények: Szarvasi FC–Szentesi Kinizsi SZITE 8–2, Jamina SE–Okány KSK 4–5, Hódmezővásárhelyi FC–Békéscsaba 1912 Előre II,. 0–3, Csabacsűdi GYLSE–Békésszentandrási HMSE 7–3, Orosházi MTK-ULE 1913–Deszk SE 2–1, Nagyszénás SE–Békéscsaba UFC U17 9–0, Körösladány MSK–Kisújszállás SE 6–1 Elek USE–Szabadkígyósi SZSC 2–3, Jászberényi FC–Békéscsaba 1912 Előre II. 2–2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában