Európa-bajnokság

2021.07.03. 18:24

A szlovákok ellen kezdenek a magyar röplabdások

Az Európai Röplabda Szövetség (CEV) elkészítette az augusztus 18-án rajtoló a szerb, bolgár, horvát, román közös rendezésű női Európa-bajnokság menetrendjét.

G. P.

A magyar válogatott a horvátországi Zadarban a szlovák válogatott ellen kezd augusztus 20-án. A válogatott vasárnap, Győrben kezdi meg Eb-felkészülését, a programban egyhetes azerbajdzsáni edzőtábor, illetve az augusztus eleji, szombathelyi Savaria Kupa is szerepel: utóbbin az azeriek mellett a hollandokkal és a csehekkel találkozik a csapat. A bő keret – melynek a békéscsabai center, Pekárik Eszter is tagja – 18 fős, ebből kerül majd ki a 14 utazó játékos. Az Eb augusztus 18-án rajtol és szeptember 4-ig tart, a hatcsapatos csoportokból az első négy jut a nyolcaddöntőbe.

A magyar válogatott Eb programja. Augusztus 20., péntek, 20.15: Magyarország–Szlovákia; augusztus 21., szombat, 20.00: Magyarország–Svájc; augusztus 22., vasárnap, 20.00: Magyarország–Olaszország; augusztus 24., kedd, 17.00: Magyarország–Horvátország; augusztus 25., szerda, 18.00: Magyarország–Fehéroroszország.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában