labdarúgás megye ii./A

2021.07.07. 10:42

A magasabb osztályra nevezett a Megyer

A megyei II./A osztályba adta le a nevezését a B-csoportban bajnoki címet szerző Mezőmegyer SE csapata.

G.P.

A negyedik hely megszerzésével a második számú együttes előtt is megnyílt a feljebb lépés lehetősége, de azt változatlanul a megye háromban indítják.

A narancs-feketéknél négy és fél hetes felkészülést terveznek az augusztus közepén esedékes rajtig, és a magasabb szinthez igazodva, jobb minőségű munkát szeretnének belefektetni a nyári munkába. Ennek érdekében a tapasztalt mester, Zsiros György munkáját Nyúl Gábor támogatja majd játékos-edzőként, aki a Jaminában betöltött pozícióját is megtartotta.

A közös munka július 14-én veszi kezdetét, addig négy-öt új játékos érkezése prognosztizálható, akikkel folyamatosan egyeztetnek. Mint ahogyan a potenciális edzőpartnereket is keresik.

– Kötelezett bennünket a bajnoki cím a magasabb osztályú indulásra, ugyanakkor több edzésmunkára lesz szükség ahhoz, hogy az A-csoportban is megállhassuk a helyünket – mondta el Frisnyicz Pál elnök. – Nem csak fizikálisan szeretnénk erősíteni, de néhány külső igazolással ténylegesen is. Fájó szívvel éltük meg, hogy Nagy Balázs befejezte a karrierjét, próbáljuk még jobb belátásra bírni, hiszen megyeri játékos, ragyogó mentalitással és játéktudással.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában