labdarúgás - megye III.

2021.06.23. 09:48

Nagy Balázs lett az új szakosztályvezető Medgyesegyházán

Az új évadnak új vezetéssel és edzővel fut neki a Medgyesegyháza SE megyei III. osztályú csapata.

G. P.

A váltásra azok után kerül sor, hogy Uhrin Pál szakosztályvezető, valamint a játékos-edzőként ténykedő Zsurzs Péter, László Máté páros az idény végével lemondott tisztségéről.

– Még májusában volt egy rendkívüli szakosztály értekezlet, ahol jelen volt Kraller József polgármester úr, valamint Futaki János egyesületi elnök. Ezen az összejövetelen tájékoztattuk a jelenlévőket, hogy a bajnokság végén lemondunk a felnőtt szakágban betöltött tisztségünkről – mondta el Uhrin Pál, kiegészítve azzal, hogy a jelenlévők tudomásul vették a döntésüket.

Az utódlást illetően is döntés született: Futaki János támogatása mellett Nagy Balázst kérték fel a felnőtt szakág vezetésére, akinek a munkáját a jövőben Megyeri János és Holecz Nándor segíti. Ők ketten rutinos tagjai maradnak a csapatnak, de a társaik is egyöntetűen kifejezték, hogy változatlanul az egyesületet kívánják képviselni. Az új edző kinevezése még nem történt meg, erre a nyári felkészülés rajtjáig kerülhet sor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában