Labdarúgás

2021.06.30. 12:57

Mikló jött, Hursán távozott

Két változás történt szerdán az NB II.-es Békéscsaba 1912 Előre csapatánál.

V. L.

A lila-fehérek soraiban leigazolták a 22 éves, 176 centiméter magas, főként bal oldali védőként bevethető Mikló Rolandot, aki az NB III.-as Kazincbarcika együttesétől érkezett. Mikló a balszélső és bal oldali középpályás pozíciókban egyaránt hasznos tagja lehet a csapatnak. Az előző idényben 24 bajnoki mérkőzésen, valamint két Magyar Kupa összecsapáson is segítette a Kazincbarcika együttesét, a Kisvárda elleni szerda esti felkészülési mérkőzésen pedig már jó eséllyel be is mutatkozhat a csabai publikumnak.

Mikló Roland /Forrás: Facebook/

Hursán György felépült újabb, hosszan tartó sérüléséből és a felkészülést is az Előrével kezdte meg. A közös folytatás reményében a klub korrekt ajánlattal szolgált számára, amit nem fogadott el és a távozás mellett döntött. Az Előre megfelelően respektálta hosszú ideig tartó hiányzását, a 24 éves középpályás azonban úgy határozott, hogy a továbbiakban máshol próbálja ki magát. Hursán 2007-ben a Békéscsaba UFC-ben kezdte labdarúgó karrierjét, és egy rövid kitérőt (2013–2014) követően négy idényen keresztül volt az Előre játékosa.

Hursán György: – Meghatározó volt számomra az itt eltöltött időszak, hiszen békéscsabai nevelés vagyok, rengeteget fejlődtem és tanultam. Sokat köszönhetek a klubnak, hiszen számos élménnyel és tapasztalattal gazdagodtam. Sajnos az utóbbi időben sérülés hátráltatott és talán ennek is köszönhetően is most érett meg bennem a változtatás szándéka. Szeretném magam kipróbálni egy teljesen új közegben, így a váltás mellett döntöttem. Nem fogom elfelejteni az Előrét, hiszen itt kaptam első profi szerződésemet, így Békéscsabán vált belőlem labdarúgó. Mindent köszönök edzőimnek, a klubvezetésnek a bizalmat és a lehetőséget!

Frissítve:

Az NB II.-es Pécsi MFC hivatalos oldalán jelentette be, hogy leigazolta a 24 éves Hursán Györgyöt, a Békéscsaba 1912 Előre középpályását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában