Labdarúgás - Békés Megyei Kupa

2021.06.12. 21:07

A Gyula és a Szarvas játssza a finálét a Békés Megyei Kupában

Gyula–Szarvas döntőt rendeznek a labdarúgó Békés Megyei Kupában. Ezzel biztossá vált, hogy mindkét együttes felkerült a Magyar Kupa országos főtáblájára. A két vesztes, a Jamina és az Orosháza a 3. helyért csaphat össze, a győztes szintén országos főtáblára jut.

G. P.

Illusztráció: Shutterstock

Szarvasi FC–Orosházi MTK-ULE 1913 5–1 (3–1)

Békés Megyei Kupa, elődöntő. Szarvas, 300 néző. V.: Benyovszki. Szarvas: Kasik – Zima, Polonszki, Bakró, Furár, Bány I. (Lénárt), Kiri M. (Varga I.), Styecz, Bozsó (Molnár E.), Szikora (Moleri), Sindel (Borbély). Edző: Somogyi János. Orosháza: Marunák – Dajcs, Kasuba, Harangozó, Vincze (Kocsis), Szabó Á., Tóth L. (Csőke), Kovács D., Fehér, Péli, Selmeczy. Edző: Buza Barnabás, Kvasznovszky József. G.: Bány I. (11-esből) a 21., Furár a 34., a 45., Szikora az 57., Styecz a 77., ill. Szabó Á. a 41. percben. Jó: Szikora, Bakró, Furár, ill. Kasuba, Harangozó. A 25. percben az orosházi Tóth László büntetőt hibázott.

Ifj. Somogyi János: – Ma nem tudtuk a szezonbeli formánkat hozni. A hosszúra nyúlt idény miatt talán ez érthető. Remélem, a pénteki kupadöntőre felfrissülünk és egy szép győzelemmel zárjuk ezt a szép szezont. Kvasznovszky József, Buza Barnabás: – Megérdemelt a hazaiak győzelme. Kepenyes György

Jamina SE–Clean-Way Gyulai Termál FC 2–2 (1–1) – 11-esekkel: 4:5

Békés Megyei Kupa, elődöntő. Békéscsaba, 50 néző. V.: Sechna. Jamina: Démusz – Horváth M. (Ekker), Kardos L. (Kovács I.), Miklya, Ulrich, Papp D., Bencsik Cs., Murvai, Kardos T., Pozsár, Okos. Játékos-edző: Pozsár Gábor. Gyula: Kajári – Nagy S., Szabó Cs., Kukla Zs., Zsömbörgi, Patkás (Bagyinszki), Nagy G., Radics, Jimoh (Bozsó), Bondár, Repisky (Oszlács). Edző: Szentléleki Béla. G.: Okos a 6., Ekker a 85., ill. Zsömbörgi a 23., Bagyinszki a 63. percben. Jó: Kardos T., Murvai, Okos, Horváth M., Papp D., ill. az egész csapat.

Pozsár Gábor: – Mindent megtettünk, hogy bejussunk a döntőbe, jó lett volna újra az Előre pályán játszani és átélni ugyanazt, mint két éve. Nem tudok szemrehányást tenni a játékosoknak, tényleg megtettek mindent. Sajnos a tizenegyesekben jobbnak bizonyult a Gyula. Gratulálok a továbbjutáshoz!

Szentléleki Béla:– Igazi kupameccs volt! Mindkét csapat jól és az utolsó pillanatig a győzelemre játszott. Végig mi irányítottuk a játékot, és az összkép, a helyzeteink alapján megérdemelten nyertünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában