labdarúgás, Békés Megyei Kupa

2021.06.05. 20:44

A Gyula, a Szarvas, az Orosháza és a Jamina a négy közé került

Büntetőkkel jutott az Orosháza a legjobb négy közé a Békés Megyei Kupában, miután a rendes játékidőben sem a Nagyszénás, sem az ULE nem lőtt gólt.

G. P.

20210605 Gyula Békés megyei Kupa Gyulai TFC-Szeghalom Fotó: Imre György Fotó: Imre György IGY Békés Megyei Hírlap

A Jamina felőrölte a Csabacsűdöt, a Szarvas pedig a vártnál is könnyebben lépett túl a Mezőkovácsházán. Gyulán a hazaiak megérdemelten jutottak tovább a Szeghalom ellen.

Clean-Way Gyulai TFC–Szeghalmi FC 2–1 (1–0)

Békés Megyei Kupa, negyeddöntő mérkőzés. Gyula, 80 néző. V.: Benyovszki. Gyula: Kajári – Nagy S., Szabó Cs., Kukla Zs., Pilán (Oszlács), Zsömbörgi, Nagy G., Radics, Jimoh, Bozsó (Barthalos), Repisky (Bondár). Edző: Szentléleki Béla. Szeghalom: Kapusi – Tatár, Gedó, Cserna R., Nagy M., Paulik, Mészáros (Zsombok), Seres, Darányi (Takács J.), Wéber, Urbán. Edző: Hajdu Csaba. G.: Nagy G. a 27., 11-esből a 65., ill. Gedó a 73. percben. Jó: az egész csapat.

Szentléleki Béla: – Végig mi irányítottuk a mérkőzést, több százszázalékos helyzetet kihagytunk és emiatt a végjáték izgalmasra sikeredett.

Hajdu Csaba: – Megérdemelt hazai siker született. Jobban akarták a győzelmet. Vincze Gyula

Mezőkovácsházi TE–Szarvasi FC 0–8 (0–5)

Mezőkovácsháza, 70 néző. V.: Fűri. Mezőkovácsháza: Németh D. (Nagy T.) – Györgyi, Borbás (Bíró), Baki, Simondán (Andrej), Mittnacht, Juhász (Almási), Fenyves, Túri, Matúz T., Varga G. Játékos-edző: Bíró Tibor. Szarvas: Kasik – Bány I., Zima, Polonszki (Varga I.), Bakró (Mojzsis), Furár (Lénárt), Kiri B., Styecz, Bozsó (Molnár E.), Szikora (Simon R.), Sindel. Edző: Somogyi János. G.: Bozsó a 18., Furár a 32., Zima a 35., a 75., Styecz a 39., az 53., Sindel a 41., Kiri B. a 79. percben. Jó: Fenyves, Varga G., ill. Bozsó, Zima, Styecz, Varga l.

Bíró Tibor: – Megérdemelt a vendégek továbbjutása.

Ifj. Somogyi János: – A hazai csapat az első félórában nagyon jól tartotta magát, de mi végig jó szellemben és gólratörően játszottunk, aminek meg is lett az eredménye. Berka István

Csabacsűdi GYLSE–Jamina SE 0–3 (0–0)

Csabacsűd, 100 néző. V.: Fekete Z. Csabacsűd: Petrovics – Viszkok D. (Styecz), Rafaj, Viszkok Cs., Pecznik (Király), Gombár, Kiss G., Tasi N. (Gerhát), Kasik, Gyurik, Endrefalvi. Edző: Kondacs János. Jamina: Démusz – Horváth M., Kardos L. (Ángyán), Miklya (Ekker), Papp D. (Zubor), Bencsik Cs., Murvai (Németh), Kardos T., Pozsár, Okos, Ulrich. Játékos-edző: Pozsár Gábor. G.: Kardos L. a 68., Pozsár a 81., a 82. percben. Jó: Tasi, Gombár, Viszkok Cs., Rafaj, ill. Papp D., Kardos T., Kardos L., Horváth M.

Kondacs János: – Megérdemelt a vendégek továbbjutása. Köszönöm az elmúlt két évet a csapatnak és a vezetőségnek! Korrekt játékvezetés.

Pozsár Gábor: – Végig uraltuk a mérkőzést. Az első félidőben még nem koncentráltunk a befejezéseknél, a másodikban felőröltük az ellenfelet. Gazsó Péter

Nagyszénás SE–Orosházi MTK-ULE 1913 0–0 – 4:5

Nagyszénás, 400 néző. V.: Telek. Nagyszénás: Magony – Zábrák, Libor, Darida, Juhász, Kukovecz, Vajgely, Rafaj, Vili, Nagy Sz. D., Márk. Edző: Tasi Róbert. Orosháza: Marunák – Dajcs, Rácz, Kasuba, Harangozó, Vincze, Szabó Á., Tóth L., Fehér, Péli, Selmeczy. Edző: Buza Barnabás, Kvasznovszky József. Jó: Vili, Magony, Kukovecz, Nagy Sz. D., Darida, Zábrák, ill. Marunák (a mezőny legjobbja), Dajcs, Rácz, Selmeczy.

Tasi Róbert: – Sajnos a rendes játékidőben nem tudtuk eldönteni a mérkőzést. Több százszázalékos helyzetet elhibáztunk. Ez a mérkőzés hűen tükrözte a tavaszi szezonunkat. Köszönöm mindenkinek az éves munkájára!

Buza Barnabás, Kvasznovszky József: – Egyenlő erők küzdelméből, drámai tizenegyes-párharcot követően megérdemelten jutottunk tovább. Marunák Levi nagy napja volt a mai. Asztalos Gábor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában