Asztalitenisz

2021.05.18. 14:43

Szántosi Dávid nyolcaddöntős volt Portugáliában 

A portugáliai Vila Realban az elmúlt héten hosszú idő után rendeztek nemzetközi utánpótlás versenyt. Az egy hetes WTT Youth Contender-versenyen két Békés megyei fiatal fogott ütőt.

V. L.

A fiúknál Szántosi Dávid, a Szarvasi Körös ASE 15 éves sportolója az U17 és az U15-ös korosztályban is asztalhoz állt. Az U17-esek között főtáblára jutott a szarvasi fiatal, ahol a 16 közé kerülésért nagy csatában 3:2-re kikapott az izraeli Almortól, így a 17–32. helyen végzett. Az U15-ösök mezőnyében Szántosi Dávid, szintén kiharcolta a főtáblára jutást, ahol a nyolcaddöntőben, szoros mérkőzésen szenvedett 3:2-s vereséget szlovák Árpás Sámueltől, így a 9–16. helyet szerezte meg.

Az U19-es lányoknál Fejős Anna, az extraligás ASE Orosháza játékosa a csoportmérkőzések során először a balkezes német Anastasia Bondarevától kapott ki nagy küzdelemben 3:2-re, majd a szlovák Ema Cincurová győzte le 3:1-re, így csoportjában harmadik lett, és nem jutott tovább a főtáblára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában