Labdarúgás NB III.

2021.05.12. 20:28

Értékes ladányi győzelem született

Kozármisleny–Körösladány MSK 1–2 (1–1)

V. L.

NB III., Közép csoport. Kozármisleny, 150 néző. V.: Molnár Réka. Kozármisleny: Somogyi – Horvát G. (Kónya), Horváth D., Füredi, Kocsis (Turi) – Berdó (Fenyvesi), Vajda, Kozics, Kirchner – Csernik, Hampuk (Csomós). Edző: Kovács Zoltán. Körösladány: Ivicsevics – Szabó V., Szántó, Szabó Á., Krajcsó – Ruzsa, Pusztai (Kisari) – Burai (Rádai), Mácsai, Zelenyánszki (Németh) – Czirok. Edző: Ekker Attila, Futaki Krisztián.

Kiegyenlített játék folyt a pályán, majd a 22. percben Mácsai révén megszerezte a vezetést a ladányi csapat, 0–1. A hazaiak a 36. percben Vajda lövésével egyenlítettek, 1–1. A második félidőben a vendégek mentek előre, és a 61. percben Czirok góljával ismét vezetéshez jutottak, 1–2. A 79. percben Füredi 11-est hibázott, így az elszántan küzdő körösladányiak elhozták a 3 pontot. Mivel a vetélytársak közül a Dunaújváros, és a Szekszárd is nyert, így továbbra is kieső helyen áll az újonc Békés megyei alakulat.

G.: Vajda, a 36., ill. Mácsai, a 22.. Czirok, a 61. percben.

Jó: Somogyi, Szabó D., ill. Szántó, Szabó Á., Zelenyánszki, Mácsai, Burai, Czirok.

Ekker Attila: – Jól álltunk bele a mai meccsbe, ültek azok a dolgok, amiket elterveztünk. A vezető gólunk után ugyan ránk erőltette akaratát az ellenfél, de a szünetben rendeztük sorainkat, a srácok ismét bizonyították, hogy nagyszerű sportemberek. A nyomás alatt is maximálisan helytálltunk, és még úgy sem volt igazán esélye az ellenfelünknek, hogy a túlzott hosszabbítás miatt kis híján ránk sötétedett a Mecsek árnyékában.

További nem hivatalos eredmények: Újpest II.–Szekszárd 0–1, FTC II.–Dabas-Gyón 0–0, Paks II.–ESMTK 2–0, Majos–Hódmezővásárhely 3–1, Monor–Vác 1–1, Dabas–Bp. Honvéd II. 1–1, Szegedi VSE–Rákosmente 0–0, Dunaújváros–Iváncsa 1–0, Kecskeméti TE–Taksony 7–0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában