asztalitenisz

2021.04.10. 16:20

Orosházi és békési győzelem született

Az Orosháza idegenben, a Békés pedig hazai pályán múlta felül ellenfelét.

V. L.

Kanizsa Sörgyár–ASE Orosháza 3:6

Asztalitenisz Extraligás női mérkőzés, Budapest. Orosházi győztesek: Fejős 3, Czeglédi Sz. 1, Nagypál M. 1, a Czeglédi Sz., Fejős páros.

A szombati találkozón a nagykanizsaiaknál nem szerepelhetett a 24 éves román légiós, Singeorzan Arina, aki 450. a felnőtt világranglistán, és a 18 éves szerb Tominjak Radmila. Távollétükben a korábban Orosházán is megfordult, rutinos Végh Zsuzsanna, valamint Mátrai Alexandra szerepelt, mivel Újházi Csilla nem tudott asztalhoz állni a Zala megyei alakulatban. A párost az orosházi lányok nyerték, majd egyéniben Fejős Anna vezetésével megérdemelten győzött az orosházi csapat a tartalékos nagykanizsaiak ellen.

Békési TE–Ceglédi VSE 9:5

NB I., vegyes, Békés. Békési győztesek: Aranyosi 3, Hodaei 3, Tarkó 2, Balogh Ágnes Kíra 1.

A párosokat a vendégek nyerték. A folytatásban az egységesebb békési csapat Aranyosi Levente, és az iráni válogatott Amirhossein Hodaei vezetésével értékes győzelmet aratott. Dicséretes Tarkó Áron két győzelme. Jól mutatkozott be az NB I.-ben az ifjúsági válogatott Balogh Ágnes Kíra, aki legyőzte Tótin Kristófot, és csak 3:2-re kapott ki Bogádi Imrétől.

Képünkön a győztes békési csapat, balról Amirhossein Hodaei, Tarkó Áron, Balogh Ágnes Kíra, Aranyosi Levente, Balogh József edző

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában