labdarúgás

2021.04.14. 14:29

Másfél hónapig nem játszhat a méhkeréki védő

A méhkeréki Pojendán Csaba szolgálataira május 25-ig nem számíthat a Méhkeréki SE – derült ki a Magyar Labdarúgó Szövetség Területi Igazgatósága körleveléből.

G. P.

Forrás: shutterstock.com

Fotó: Shutterstock

A védőt az OMTK Rákóczi elleni, 4–1-re megnyert hazai rendezésű megyei II/B osztályú bajnoki utolsó perceiben állították ki, mert az ellenfél egyik „beszólásánál” nem tudta türtőztetni magát.

A Fegyelmi Bizottság további határozatokat hozott: a felnőtteknél Patkás Róbert (Sarkadkeresztúr) és Oszadszky Bence (Pusztaföldvár) 2-2, Orosz Attila Arnold (Kevermes) és Római Jenő (Békés) 1-1 soron következő bajnoki mérkőzéstől eltiltva. Onáka Zoltán (Telekgerendás) 2021. május 11-ig a játéktól eltiltva.

Az utánpótláskorúaknál Börcsök Milán (Szabadkígyós U19) és Szilágyi Tamás (Grosics U15) 3-3, Forrás Márk (Berényi GYFC U19) és Varga Tamás (Mezőhegyes U19) 1-1 soron következő bajnoki mérkőzéstől eltiltva. Szekeres Alex (Atletico) 2021. május 4-ig a játéktól eltiltva.

A Fegyelmi Bizottság a Méhkeréki SE-t 2 soron következő hazai bajnoki mérkőzésen sportszövetségi ellenőr fogadására és eljárási költségeinek viselésére kötelezte. Színes lapok miatt a Kunágotai TE 5 ezer, a Telekgerendási LSC 4800 forint pénzbüntetést kapott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában