búvárúszás

2021.03.17. 13:57

Károlyi Csilla két aranyat nyert

Kecskeméten rendezték meg szombaton a Bácsvíz Kupa uszonyosúszó versenyt, amelyen az Eötvös DPSE Orosháza világbajnoknője Károlyi Csilla is vízbe ugrott. A rendezvényt a szigorú járványügyi korlátozások figyelembevétele mellett tartották meg, amelyen 13 egyesület versenyzői vettek részt. A remek rendezésű viadalon Károlyi Csilla két arany– és egy ezüstérmet nyert.

V. L.

Károlyi Csilla így értékelt: – Ebben az évben ez volt az első versenyem, amelyen megmérettettem magam, hogy lemérjem hol tart a felkészülésem. Három számban szerepeltem 50 m és 100 m gyorson, valamint 100 m felszíni úszásban. A gyorsúszó versenyszámok a felkészülésem részei, de a fő célom természetesen a 200 méteres felszíni úszás, mellyel az országos bajnokságon szeretnék jogot szerezni a világbajnokságra. Mind a három számban az időeredményeim igazolják, hogy jó úton haladok. Természetesen még sok munka vár rám. A legközelebbi uszonyosúszó verseny Kaposváron lesz áprilisban, amelyen már a 200 m felszíni úszásban is rajtkőre állok.

Károlyi Csilla eredményei. 50 m uszonyos gyors: 2. hely – 22,70 mp. 100 m uszonyos gyors: 1. hely – 49,22. 100 m felszíni úszás: 1. hely – 41,53.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában