fejlesztések

2021.02.17. 12:23

Maximálisan támogatja a gyulai teniszéletet Lázár János

Lázár János kormánybiztos, mint a Magyar Tenisz Szövetség elnöke látogatott szerdán délelőtt Gyulára, ahol dr. Görgényi Ernő polgármesterrel egyeztetett a sportág helyi beruházási elképzeléseiről. A városvezető a Facebook oldalán kiemelte, egyebek mellett tájékoztatta Lázár Jánost a Gyulai Tenisz Szabadidő Sport Klub fejlesztési terveiről.

P. G.

Forrás: Görgényi Ernő Facebook oldala

– A gyulai klub elismerésre méltóan szervezi sportéletét és gazdálkodását. Működését az önfenntartás jellemzi, a korábbi fejlesztési támogatásokból pedig kiváló beruházásokat valósítottak meg

– hangsúlyozta dr. Görgényi Ernő.

Mint megtudtuk, Lázár János teljes mértékben tájékozott volt a gyulai klub eredményeivel kapcsolatban, sőt, mint kiderült, inkognitóban a nyár során már fel is mérte a „terepet”. Mindezek alapján a sportági elnök maximális támogatásáról biztosította a polgármestert a gyulai teniszéletet szolgáló fejlesztési terveik kapcsán.

– A gyulai klub fő célja – önkormányzatunkkal egyetértésben – fedett teniszpályák építése a gyulai sporttelepen, amely terveket Lázár János is támogatja – tette hozzá dr. Görgényi Ernő.

Kiemelte,

ezután következhet a fejlesztés előkészítése annak érdekében, hogy ténylegesen megkapják a szükséges pénzügyi támogatást.

A polgármester szólt arról, hogy Lázár János még kancelláriaminiszterként sokat segített a gyulai húsipar újjászervezése ügyében, az Almásy-kastély megmentése és felújítása során éppúgy, mint számos kisebb-nagyobb gyulai ügy sikerre vitelében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában