labdarúgás

2021.02.24. 11:05

Ellenőrt küldenek Szarvasra és Kevermesre

Az elmúlt hét végén már nagyüzem volt a megyei labdarúgó pályákon, ennek megfelelően az MLSZ Területi Igazgatóság fegyelmi bizottsága (FEB) számára is véget ért a téli nyugalmi időszak. A grémiumnak tíz játékos és négy klub ügyes-bajos dolgaiban kellett döntenie.

G. P.

A felnőtteknél Sinkovicz Gábor (Doboz) 2, Rafaj Patrik (Nagyszénás) 2, Almási Máté (Lőkösháza) 1, Fekete Zoltán (Békés) 1, Balogh Gergő (Doboz) 1, Olasz István (Békésszentandrás) 1 soron következő bajnoki mérkőzéstől eltiltva.

Az utánpótlásban Anderkó László (Medgyesegyháza U17) 5, Bereczki Bence (Sárréti Gyöngyhalász U19) 2, Mucsi Bianka (Előre U19) 1, Szabó Szilárd Attila (Előre U19) 1 soron következő bajnoki mérkőzéstől eltiltva.

A Fegyelmi Bizottság a Szarvasi FC-t és a Kevermes SE-t a soron következő hazai rendezésű felnőtt bajnoki mérkőzésen sportszövetségi ellenőr fogadására és eljárási költségeinek viselésére kötelezi. Előbbi klubot a sportszakemberei, illetve labdarúgói sportszerűtlen viselkedéséért, utóbbit pedig rendezési hiányosságok miatt szankcionálta.

Színes lapok miatt a Békési FC 7 ezer, a Szarvasi FC és a Kaszaper FC 5-5 ezer forint pénzbüntetést kapott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában