Birkózás

2021.02.25. 20:43

Aranyérmet hoztak haza a fővárosból a szarvasi birkózók

A Szarvasi Birkózó Egyesület sportolói a pandémia miatt egyévnyi szünet után vehettek részt birkózógálán.

V. L.

A hosszú kihagyás után a fiatalok kitörő örömmel fogadták, hogy ott lehetnek a fővárosban rendezett hétvégi eseményen. A szarvasi klub hat fiatallal képviseltette magát az utánpótlás-viadalon, és velük tartott egy szentesi birkózó is. Darvas Krisztián, Bogyó Benedek (Szentes), Tóth Kevin és Neumann Kristóf egyáltalán nem talált legyőzőre, mind a négy mérkőzésüket megnyerve zártak első helyen a kategóriájukban, és állhattak a dobogó legfelső fokára. Szebeni Barnabás­ és Belincsák Henrik is csak egy meccset veszített el, így ők 2. helyen végeztek, míg Neumann Fábián bronzérmet szerzett.

– Kitettek magukért a fiúk, a teljesítményükön meglátszott, hogy az elmúlt időszak nehézségei ellenére elvégezték az edzésmunkát – fogalmazott Sükösd Attila edző. – Kiemelendő még, hogy nagyon szépen birkózott mindenki, és amennyiben így haladnak a fiúk, elérhetik álmaikat a sportágban és az életben egyaránt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában