Vízilabda

2021.02.15. 12:24

A rájátszásba fordultak a gyerek pólósok a vidékbajnokságon

A gyermek IV. korcsoportban korábban lezárult a vidékbajnoki alapszakasz, e hét végén már a rájátszásba fordultak a csapatok. Az első fordulónak Szentes adott otthont, ahol a Csabai Zoltán edző vezette Csabai Csirkefogók VK a felső-, a Béládi Csaba által irányított Gyulai VK az alsóházban volt érdekelt két-két mérkőzés erejéig.

G. P.

Csabai Csirkefogók VK–Szegedi Vízipóló Suli 9–10 (3–5, 1–1, 3–2, 2–2)

Vidékbajnokság, Délkeleti csoport, IV. korosztály, rájátszás, középszakasz, Piros csoport (felsőház), Szentes. Békéscsaba: Gyuricza – Korcsok N. 3, Laurinyecz, Nánási 1, Such 1, Zimbran, Rácz 4 (3). Cs.: Kabai (kapus), Földi, Orosz R., Puha, Suhajda Z. Edző: Csabai Zoltán.

Csabai Csirkefogók VK–Szolnoki Dózsa 2–9 (1–4, 1–4, 0–0, 0–1)

Békéscsaba: Gyuricza – Korcsok N. 2 (1), Nánási, Orosz R., Such, Zimbran, Rácz. Cs.: Kabai (kapus), Földi, Laurinyecz, Puha, Suhajda Z. Edző: Csabai Zoltán.

– Erős csapatokkal küzdöttünk meg – mondta Csabai Zoltán edző. – A szegediekkel szemben a sok megítélt büntetőből hatot kihagytunk, pedig, ha abból csak kettő-három bemegy, győzelemmel nyithattunk volna. Rövid pihenő következett csak a Szolnok elleni mérkőzésig, ami meg is látszott a gyerekek teljesítményén. Összességében pozitív benyomást tettek rám a gyerekek.

Gyulai VK–Mórahalmi VK 13–9 (2–2, 2–3, 4–2, 5–2)

Vidékbajnokság, Délkeleti csoport, IV. korosztály, rájátszás, középszakasz, Zöld csoport (alsóház), Szentes. Gyula: Lipták-Bíró – Demkó B., Szlúka 2, Orosz B. 1, Szakadáti 6 (1), Szabó B. 1, Machlik 1. Cs.: Kováts H., Szeidler, Restye 2, Józsa, Ilyés, Suhajda S. Edző: Béládi Csaba

Gyulai VK–Yordo-Szentesi Leányok 6–22 (1–5, 3–6, 1–5, 1–6)

Gyula: Lipták-Bíró – Demkó B., Szlúka, Orosz B. 2, Szakadáti 1 (1), Szabó B., Machlik. Cs.: Kováts H. 2 (1), Szeidler, Restye 1, Józsa, Ilyés, Suhajda S. Edző: Béládi Csaba.

Béládi Csaba edző: – Hét gyulai és hat békéscsabai fiatal alkotta a csapatunkat. Az első mérkőzésen hoztuk a kötelezőt, hamar felvettük a ritmust. A második találkozónkon az lehetett a pozitívum, hogy hat gólt dobtunk, bár a szentesi lányok a szabályoknak megfelelően idősebb korosztályt szerepeltethettek. Csapatként küzdöttek a gyerekek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában