Jégkorong

2021.01.27. 15:49

Négy utánpótlás korosztályban szerepelnek

A világméretű pandémia minden területen felforgatta a mindennapjainkat, így sajnos a sportolás területén is. A Csabai Farkasok jégkorongozói az előző idényt sajnos nem tudták befejezni mivel a korlátozások miatt a bajnokságokat félbeszakították az edzéseket pedig betiltották. Ebben a helyzetben kellett befejezniük a bajnoki szezont – tudtuk meg Kiss Roland sportigazgatótól.

V. L.

Az idei idény zökkenőmentesen kezdődött, és az alapozó időszak, és felkészülés a normál menetben folyt. A bajnokságok megkezdésével jött a második hullám, és az új védelmi intézkedések, melyek szerencsére lehetővé tették a versenyszerűen sportolók edzéseit, és a legtöbb bajnokság is folytatódni tudott, igaz zárt kapuk mögött.

A Farkasok a 2020–2021-es évadban négy utánpótlás korosztállyal (U10,U12,U14,U16) vesznek részt a bajnokságokban, a tornarendszerű mérkőzéseken. Ebből két korosztályuk az U14 és U16 eredmény orientált bajnokságban vesz részt, és így a szezon közepén mindkét korosztályban a harmadik helyről várják a következő fordulót. Az utánpótlás korosztály mellett ebben a szezonban felnőtt csapattal is neveztek a Farkasok, és itt jelen pillanatban a tabella élén állnak. V. L.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában