búvárúszás

2020.11.11. 15:11

Károlyi Csilla két aranyat nyert az ob-n

A hétvégén Dunaújvárosban, a Fabó Éva Sportuszodában rendezték meg az idei felnőtt uszonyos– és búvárúszó országos bajnokságot.

V.L.

Károlyi Csilla

Az Eötvös DPSE Orosháza csapatát Károlyi Csilla képviselte, aki két számban is országos bajnok lett. A klub férfi sportolói nem tudtak részt venni a versenyen.

Károlyi Csilla: – Nagyon vártam már az ob-t, három versenyszámban neveztem, az 50, 100 és 200 m felszíni úszásban, de végül csak a szombati versenyen vettem részt, így a vasárnapi 100 m-t kihagytam. Az 50 és 200 méteren magyar bajnok lettem. Nagyon örültem, hogy ezt jó időeredménnyel értem el, ez visszaigazolás, hogy a felkészülésem jól haladt. Jelenleg Budapesten edzek és testnevelő tanárként dolgozom egy magán iskolában, ahol angolul tartom az órákat. A pandémia miatt végül is nem mertem tovább folytatni a munkámat Katarban, jobbnak láttam itthon maradni. Most még nem tudom, hogy az itthoni szigorítások miatt abba kell, hogy hagyjam-e az edzéseimet, bízom benne, hogy nem.

Károlyi Csilla

A búvárúszók következő versenye a decemberi rövidpályás ob lesz, amennyiben megrendezhető.

Eredmények. 50 m felszíni úszás: 1. Károlyi Csilla 18,36. 200 m felszíni úszás: 1. Károlyi Csilla 1:30,41.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában