labdarúgás megye II/B.

2020.10.05. 09:03

Otthon győzött a Végegyháza

Végegyházi SE–OMTK-Rákóczi 3–1 (1–0)

G. P.

Végegyháza, 180 néző. V.: Hajdú. Végegyháza: Németh I. – Hegedűs, Kormányos Kristóf, Szakál, Varga P., Tanner, Racs (Kormányos Károly), Kopócs Kornél (Matúz L.), ifj. Kintner, Matuz P. (Andrési), Kopócs Krisztián (Marik). Edző: Kintner János. Orosháza: Beke – Krivik, Kánya, Kránitz, Bódi, Kecskeméti, Dobi (Zalai), Nagy D., Sajti, Dudás, Iványi. Edző: Kormányos Antal. G.: Kopócs Kornél a 42., Matuz P. az 50., Kormányos Kristóf a 85., ill. Dudás a 83. percben. Kiállítva: Kránitz (rátaposott ellenfele lábára) a 77. percben. Jó: Németh I. (a mezőny legjobbja), Kormányos Kristóf, Kormányos Károly, Szakál, ill. Beke, Sajti, Bódi, Krivik, Dudás

Kintner János: – A mai játékunk nem érdemelt szépségdíjat, de jobb volt így nyerni, mint jó játékkal, kétszer is kikapni. Kormányos Antal: – A csapat hozzáállásával maximálisan elégedett vagyok, nagy szívvel játszott mindenki. A második félidőben nem sok hiányzott az egyenlítéshez, sajnos nem volt szerencsénk a kapu előtt. Jó játékvezetés! K. J.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában