Birkózás

2020.10.14. 13:58

Közgyűlést tartott a szarvasi egyesület

Birkózás Immár öt éves a Szarvasi Birkózó Egyesület, amely rövid fennállása alatt megannyi szép eredményt tudhat maga mögött. Bár a pandémia idén igencsak hátráltatta a sportéletet, a tisztújítás nem maradhatott el, mivel a klub elnökségének mandátuma lejárt.

V. L.

A napokban megtartott közgyűlésen a huszonegy szavazásra jogosultból tizenöt tag volt jelen, amely egyhangúlag megválasztotta az egyesület új elnökségét. Nagy változás nem történt, hiszen az elnöki tisztséget a következő öt évben újra Sükösd Attila tölti be. Az alelnökök személyében viszont történt változás. Galát Krisztián maradt tisztségében, míg Balázs Béla helyére a közgyűlés Neumann Tibort választotta meg alelnöknek.

– Mindenképp motiváció az új elnökségnek, hogy a jelenlévők egyhangúlag hosszabbították meg a mandátumát, a megkezdett munka tehát folytatódhat. Reménykedünk abban, hogy hamarosan a sportélet is visszatér majd a régi kerékvágásba – mondta a frissen újraválasztott szarvasi elnök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában