kézilabda NB I.

2020.10.09. 08:56

Csurgón vendégeskedik az Orosházi FKSE

Három mérkőzést játszanak csak le a hétvégén, a halasztások miatt már-már követhetetlenné vált NB I-es férfi bajnokságban. A pályára lépő csapatok közé tartozik az Orosházi FKSE-Linamar is, amely szombaton 17.15 órától Csurgón szerepel.

V. L.

A vírushelyzet (a csurgóiaknál is voltak fertőzött játékosok és emiatt két hétre leállt a csapat, s csak a múlt héten kezdhette újra a munkát) miatt utoljára szeptember 13-án játszó házigazdák pont nélkül zárják az NB I-es tabellát, igaz csak 3 bajnokin szerepelhettek. Ezekből a Veszprém és a Szeged elleni vereség „vállalható” volt, a Budakalászon elszenvedett már nem annyira.

Archív fotó

– A csapat már ki van éhezve a tétmérkőzésre. A Csurgó hasonló helyzetben van, mint mi korábban, ilyenkor nehéz megjósolni, mi is várható el. Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy pontot vagy pontokat szerezzünk, de a hazaiak számítanak esélyesnek. Reménykedem benne, hogy úgy játszunk majd, ahogy kell, akkor számunkra kedvező eredmény születhet – fogalmazott Ratko Djurkovics, az OFKSE vezetőedzője.

Az orosháziaknál Németh László és Kancel Ottó nem játszhat, de mindketten átestek már a tíznapos karanténon.

A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában