röplabda

2020.10.27. 14:45

Az újabb akadályt is vették a BRSE fiataljai

Az ötödik mérkőzését is sikerrel vette a Békéscsabai RSE U21-es alakulata, amely az NB II-es pontvadászat vasárnapi játéknapján a debreceni Eötvös DSE vendégeként lépett pályára Derecskén.

G. P.

A fiatalok – a felnőttekhez hasonlóan –, változatlanul hibátlanul menetelnek.

A szettveszteség nélkül lehozott találkozó előéletéhez hozzátartozik, hogy adminisztrációs okok miatt a hazaiak egyik kulcsjátékosa nem léphetett pályára, ami nagyban megkönnyítette a Nacsa Gábor tanítványainak dolgát. A csabai lányok az elejétől magukhoz ragadták a kezdeményezést, agresszív szervákkal nehezítették meg a hajdúságiak támadásépítését, így végül magabiztos győzelmet arattak. Folytatás szombaton, hazai pályán a Lőrinc 2000 csapata ellen!

Nacsa Gábor: – Köszönjük a debreceni csapat szívélyes vendéglátását. Külön öröm számomra, hogy hosszú idő után újra pályára tudott lépni Sinka Dalma.

DSZC-Eötvös DSE–Linamar-BRSE U21 0:3 (–7, –9, –17)

NB II-es női mérkőzés, Kelet B-csoport, Derecske. V.: Szabó A., Bibók. BRSE: Boskó, Gellén, Juhász, Kertész, Laurinyecz, Lenkefi, Sinka, Tatár G., Tatár N. Vezetőedző: Nacsa Gábor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában