Atlétika

2020.09.14. 16:08

Kovács Barbara sikeres főpróbát tartott a békéscsabai országos bajnokságra

Az év utolsó liga-pályaversenyét rendezték meg a hétvégén a budapesti Lantos Mihály Sportközpontban.

G.P.

Kovács Barbara

A viadalon a Szuper Liga versenysorozat számonkénti legjobb 8-8 versenyzője mérte össze tudását.

A Kopp Békéscsabai Atlétikai Clubból többen is bejutottak a döntőbe. Különböző szakmai okok miatt nem indult a sprinter Steigerwald Ernő, a diszkoszvető Szebegyinszki Richárd és a gyalogló Zahorán Petra, így három versenyző képviselte a viharsarki klub színeit.

Kovács Barbara

Bogdán Annabella gerelyhajításban elért eredményéről már beszámoltunk, aki a döntő első napján az idei formáját hozva, stabil dobásokkal 51,35 méteres dobással végzett a 3. helyen.

– Másnap nyolcszáz méteren Zahorán Adrienn az erőviszonyokat figyelembe véve 2:17,43 perces idővel a hetedik helyen végzett, ami reális az idei évre nézve – számolt be a versenyről Tóth Sándor a Kopp Békéscsabai AC igazgatója. – Az ezer méteres gyaloglásban Kovács Barbara 47:49,72-es idővel magabiztosan győzött. Bízunk benne, hogy ez a verseny jól szolgálta a felkészülését a szeptember 27-én, Békéscsabán sorra kerülő országos bajnokságra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában