Tar László

2020.07.24. 13:02

Egy hét alatt négy versenyt teljesített a csabai golfozó

Egy héten belül négy versenyen állt rajthoz Ausztriában Tar László. A békéscsabai golfozó a hét elején először a Szenior Liga keretében Enzesfeldben vetélkedett, és a második helyet szerezte meg.

G. P.

Szerdán már az egyik bécsi pályán gurított. A nyílt viadalon megnyerte a kategóriáját, legyőzve két profi versenyzőt is.

– A szezon legjobb játékát nyújtottam, és ezzel továbbra is esélyem van arra, hogy bejussak a sorozat osztrák döntőjébe, ahol már a cancúni nemzetközi döntőbe jutás lesz a tét. Az osztrák fináléba kerüléshez a sorozatban elért négy legjobb eredmény számít – mondta Tar László, aki csütörtökön szintén e szériában küzdött egy másik osztrák helyszínen. A reméltnél kevesebb pontszámot ért el, de még így is bőven van lehetősége javítani.

/Archív fotó: a szerző felvétele/

A heti etapot a bécsi Marco Polo-pályán zárta.

– Ezen a pályán még soha nem játszottam, a három viadallal a hátam mögött kissé fáradt voltam, ám így sem panaszkodhatom, hiszen a kategóriámban első lettem – értékelt Tar László.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában