Labdarúgás

2020.07.16. 15:10

Alaposan beerősítettek a mezőmegyeriek

Két csapatot is indít a megyei bajnokságokban a Mezőmegyer SE, az egyik, a tavalyi félbeszakadt szezonban a megyei II/B osztály harmadik helyén végző csapat A csoportban, a másik a III. vonalban kezdi meg augusztusban a küzdelmeket.

G. P.

A Kaszaperen győztes csapat /Forrás: Mezőmegyeri SE facebook oldala/

Frisnyicz Páltól, a klub elnökétől megtudtuk, hogy mindkét osztályba beadták a nevezést.

– Sokan vagyunk, s mivel szeretnek nálunk futballozni a sportolóink, senki nem akar eligazolni, éppen ezért a másodosztályú csapatból kiszorulók, mi idősebbek, illetve az utánpótlásból kiöregedők számára ez jó játéklehetőségnek tűnik.

A hét hétre tervezett felkészülést egy hete kezdte el a keret Zsíros György edző vezényletével. Jól indított a csapat, hiszen megnyerte a kaszaperi Atalante-kupát. A bajnoki rajtig még további edzőmeccsek várnak a két gárdára.

A Kaszaperen győztes csapat /Forrás: Mezőmegyeri SE facebook oldala/

Számtalan új arc bukkant fel Megyeren, akik más egyesületeknél már letették a névjegyüket. A 23 éves támadó, Oláh Thomas legutóbb Lőkösházán futballozott. A 24 esztendős csatár, Laurinyecz Mihály a megye hármas Gerlai SE-t szolgálta legutóbb. A Lőkösházáról érkező Vozár Róbert Attila (25) a középpályás szekciót erősítheti, mint ahogy Kovács Péter (31) és a hozzá hasonlóan a legutóbbi szezont szintén Újkígyóson töltő Balogh Krisztián (22) is. Benyó Roland (29) Lőkösházáról teszi át a székhelyét, ő belső védőként vehető számításba. A 41 éves támadó, Antal Sándor a BLASZ IV. osztályú Híd-Unió SE csapatában játszott.

Frisnyicz Pál elmondta, hogy a keretük 42 fős, az edzéseket Zsíros György vezényli, a megye hármas csapat mérkőzésein id. Hajdú Péter meccsel majd.

– Ha elindulhatunk az A csoportban, úgy ott az ötödik–nyolcadik helyet célozzuk meg, nem akarunk a sereghajtók közé tartozni.

Egy újabb, 28,5 millió forintos tao-beruházás is teljesült Mezőmegyeren, a régió kiszolgáló létesítményhez hozzáépült egy több mint 80 négyzetméteres épület, melyben öltöző, vizesblokk, szertár, mosókonyha, szerszámszoba kap helyet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában