Asztalitenisz

2020.06.13. 13:07

Új elnökség került az ASE Orosháza élére

Orosházán pénteken tartotta éves rendes közgyűlését az Asztalitenisz Sport Egyesület, amelyen elfogadták az egyesület 2019. évi szakmai beszámolóját, és mérlegjelentését, valamint a 2020 évi sportszakmai, és pénzügyi tervét. Ezt követően Busa Péter elnök lemondásának következtében teljes körű tisztújításra került sor, amely során öt tagú elnökséget választottak. A tisztségviselők megbízatása öt éves időtartamra szól.

V. L.

Az egyesület új elnöke Oravecz Nóra, elnökhelyettese Hajdu Ágnes lett. Három elnökségi tagot választottak, dr. Bertók Éva, dr. Bogdánffy Péter, és Hudák Csaba személyében. A ciklus során Bogdánffy Csaba volt szakosztályvezető szakmai referensként segíti az elnökség, és az egyesület munkáját.

Az orosháziak női csapata – amely a koronavírus-járvány miatt félbeszakított idényben az Extraligában az ötödik helyen végzett – a következő szezonban is az Extraligában szerepel. Az együttes tagjai: Nagypál Márta, a saját nevelésű, serdülő válogatott Hudák Dorina, valamint a Statisztikából érkezett két kölcsönjátékos, az ifjúsági válogatottban szereplő, a hazai ranglista második, és harmadik helyén álló, Czeglédi Szilvia, és Fejős Anna.

A közgyűlés köszönetét fejezte ki Busa Péternek 2014 óta végzett elnöki munkájáért kérve, hogy az elkövetkező időszakban is segítse az egyesület célkitűzéseinek megvalósítását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában